2010. július 3.

Biciklitúra


Itt a jó idő, végre már nem esik (olyan sokat) az eső, úgyhogy nekiálltunk, hogy valami időtöltést keressünk. A bicikli jó ötletnek tűnt, viszont eggyel kevesebb van belőle, mint amennyi nekünk kellene, ezért Zsoltiéktól kértük kölcsön a gyereküléses biciklijüket. Plusz megkaptuk még Hugiét is, ezt most Dávid használja, mert az övé már elég kicsi neki.
Az első hosszabb utunk a Római partra vezetett. Kicsit esőre állt az idő, de azért elindultunk. Oda-vissza összesen kb. 18 km az út. Ott egy kicsit megálltunk pihenni egy játszótéren, aztán már mentünk is haza. (erről az akcióról a fényképek Apa telefonján vannak, és még nem sikerült a gépre "varázsolni" őket, de előbb-utóbb itt lesznek)

A második út az M0 felüljárójáig lett tervezve. Amikor odaértünk láttuk, hogy Csömör "nincs is olyan messze", hát elindultunk oda. Persze hogy jó sokat mentünk, sőt visszafelé már nem a jó kis erdős-szántóföldes úton mentünk, hanem autók között. Előző este felhőszakadás volt, és bár nagyon sütött a nap, sok nagy pocsolya maradt utána.
Dávid és Apa nagyon élvezik a biciklizést, Ádám és én már nem annyira. Áron meg csak úgy elvan, néha énekelget.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése