2009. november 8.

Angliában

Folytatom:
A reggeli előtti 2 óra gyorsan eltelt, Áron álmos is lett, a babakocsiban aludt, így mi viszonylag nyugisan tudtunk reggelizni. Apa hagyományos angol reggelit kért, ami tartalmazott 2 tükörtojást, 4 virslit (vagy kolbászt), paradicsomos babot, grillezett gombát, paradicsomot. Ez a mennyiség még ebédre is sok lett volna :) A fiúk és én a "svéd asztalról" reggeliztünk. Nagyon bejött nekik a pirítós kenyér vajjal (de itthon már nem kellett), és a gránátalmalé. Közben Áron is felébredt, ő vajas kenyeret kapott. Reggeli után kicsit még elvoltunk a szobában, majd elmentünk Zénó/Kata/Milán-ékhoz. Igaz, ebédre hívtak, de mi egy kicsit előbb ott voltunk. A nagyok sokat gépeztek, játszottak, Áron szétpakolta Milán játékait, Apa sokat beszélgetett, én pedig rohangáltam Áronnal, és Áron után.
Ebéd után Brightonba mentünk a tengerpartra. Szép hely, csak egy kicsit sokat fúj a szél.

Jó messzire elsétáltunk, már sötét volt, mire visszaértünk az autóhoz.

Hétfőre londoni kirándulást terveztünk, de Apa lebetegedett, egész délelőtt az ágyat nyomta.

Ezért a fiúkkal elmentünk a közelbe sétálni. Kerestünk játszóteret, de nagyon a város szélén voltunk, így csak egy nagyobbacska teret vettünk birtokba, ahol a fiúk nagyon jól eljátszottak, Áron pedig kb. 2 órát aludt a babakocsiban.


Mire visszaértünk, Apa már jobban volt, de már túl késő volt Londonhoz. Ezért bementünk East Grinsteadbe ebédelni, és vásárolni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése