2009. augusztus 10.

Egyforma napok

2009. 06.25.-30.

Apa és a nagyfiúk Déván nyaralnak.

Mi Áronnal itthon unatkozunk, és várjuk, hogy elteljen ez a hét is.

A fiúk csütörtökön reggel utaztak el. Áron délután kezdett köhögni, gyorsan mentünk a doktornénihez, aki azt mondta, hogy valami vírusos dolgot lát a torkában, de semmi komoly, csak köptetőt adjak neki. Viszont ez elég ahhoz, hogy ne nagyon lehessen kimozdulni itthonról. Bár Hugiék péntek este hazajöttek, hozzájuk nem szeretnék menni, nehogy Dóri elkapja ezt a vírus-izét. És egy betegecske gyerekkel amúgy sem jó dolog csavarogni. Úgyhogy itthon ülünk, Áron eszik-alszik-játszik-eszik-alszik-stb. Az én programom sem sokkal változatosabb, ha-ha-ha! Naponta azért lemegyünk egy kicsit sétálni, de sokat esik az eső.

Ma, kedden talán már nem fog esni, hurrá! Eddig jónak néz ki az idő, bár már reggel 10-kor már 30 fok van kint. Hát úgy néz ki, nekem semmi sem jó! Ha meleg van, az a baj, ha hideg, akkor az.

Mára már nem köhög Áron annyira, viszont Dóri lett kicsit „trottyos”. Tehát megint ugrott a találka. Nem baj, elsétálunk az irodáig, megnézzük mi újság arrafelé.

Végül is Dóri jobban lett, így az irodából hazafelé menet egy kicsit együtt sétáltunk, és utána náluk játszottunk, és beszélgettünk egy kicsit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése